lördag 29 november 2008

On my way to Laos






senast jag skrev sa va jag tvungen att springa haha, men kvallen sluta med att vi traffa tre as skona Britter som vi spelade kort me va as kul.

Igar akte vi till "the golder triangel" i en buss med tre as skona killar 1 fran australien och 2 fran mexiko, vi fatta igentligen inte vad som va sa speciellt med trippen forutom templet som var jatte vakert sag ut som ett sno slott, Men forstod inte riktigt triangel grejen da de landen inte ens satt ihop haha bullshit (som kortspelet) men det var vakert.
Men hem vagen va jatte rolig, blev rena rama party bussen da vi kopte ol hade sjukt bra musik vi hade jatte trevligt i 4-5 timmar i bussen.

vi va jattte trotta pa kvallen sa vi va kvar vid hotell baren med alla andra hade jatte trevligt satt och drack snacka skit och spela kort, kom overens med astraliensaren att vi ska motta upp han i phuket om 1 vecka ca for att ga pa fullmoon party, ska nog dra med canadensarna oxa.

Idag tog vi bussen 10.00 pa morgonen fran Chaing mai till Chaing Khong dar vi stannat for natten for att vanta pa vara visum till Laos, Sa i morgon ska vi va pa vag till Laos WIIE!

Nu ska vi ga, tror canadensarna kom nu sa ha de sa bra och HAPPY KING ALLA






Inga kommentarer: